صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی از مهر ۱۴۰۴ توسط فراجا در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم تصاویری از سرنوشت تلخ دریاچه ارومیه + ویدئو

موج آنفلوانزا کاهشی شد

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان این‌که حدود دو تا سه درصد موارد دارای علائم سرماخوردگی، مبتلایان کرونا هستند، گفت: موج آنفلوانزا رو به کاهش است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 24
کد خبر: ۲۲۹۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، شهنام عرشی درباره وضعیت شیوع بیماری‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: حدود یک ماه است که زیرسویه اومیکرون موسوم به JN1 در کشور شناسایی شده اما غالب موارد ابتلا را تشکیل نمی‌دهد. این سویه 6 ماه در اروپا شیوع داشته و 60 درصد موارد ابتلا به کرونا را در کشورهای اروپایی تشکیل می‌دهد.

 

عرشی ادامه داد: از سوی دیگر، تجربه سایر کشورها که این زیرسویه در آن‌ها چندماه است شایع شده، نشان می‌دهد که شیوع این زیرسویه، افزایش آنچنانی موارد ابتلا و بستری را در پی نداشته است اما سرایت بسیار بالایی دارد اما شدت بیماری کم است و وقتی افراد به ویروس مبتلا می‌شوند ایمنی نسبی نیز در بدن آن‌ها ایجاد می‌شود.

 

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تست کرونا معمولاً از موارد مشکوک به کرونای بستری یا موارد ابتلای شدید به علائم سرماخوردگی گرفته می‌شود، گفت: از کل تعداد موارد دارای علائم سرماخوردگی در کشور، حدود دو تا سه درصد موارد را مبتلایان کرونا تشکیل می‌دهند.

 

وی همچنین درباره وضعیت بروز آنفلوانزا نیز بیان کرد: در آذرماه و بهمن ماه دو پیک آنفلوانزا را تجربه کردیم که در گروه‌های حساس که واکسن آنفلوانزا تزریق نکرده بودند ممکن بود تظاهرات بالینی شدیدی نشان دهد.

 

عرشی افزود: در آذرماه نوع A و در بهمن ماه نوع B آنفلوانزا بیشتر شایع شده بود؛ در آنفلوانزای نوع B ممکن است علاوه بر علائم مشابه سرماخوردگی، علائم گوارشی ماننو تهوع و دل درد و اسهال و ... نیز بروز پیدا کند.

 

وی تصریح کرد: موج آنفلوانزا رو به کاهش و در حال طی کردن روند نزولی است. البته باتوجه به سرمای هوا، ممکن است افراد به سایر ویروس‌های سرماخوردگی نیز مبتلا شوند و بنابراین مردم باید اصول بهداشتی را رعایت کنند./ تسنیم

ارسال نظر